vrijdag 27 september 2013

Naar de fruitwinkel!

Hallo allemaal,Deze week gingen we van start met een bezoekje aan de fruitwinkel. We hadden op voorhand een boodschappenlijstje gemaakt van wat we nodig hadden. In de winkel zochten we naar het juiste fruit en telden we het juiste aantal. In de klas richtten we zelf een winkeltje in:eerst fruit sorteren in mandjes,dan leren hoe we moesten betalen. We oefenden ook onze schrijfmotoriek door zelf fruit uit te persen met een handfruitpersje. We knipten en kleefden het woordje vitamientje en we deden smaakspelletjes:zoet,zuur en bitter. Dit zijn enkele leuke activiteiten van deze week...!Bekijk onze foto's zelf maar 'ns!!! Tot zieeeens,K6!!!
K6,Naar de fruitwinkel!

vrijdag 20 september 2013

Verkeer!Ter land,ter zee en in de lucht!!

Hallo iedereen, Hier kan je zien hoe we deze week aan de slag gingen met het thema:Ter land,ter zee en in de lucht! Van Aya kregen we ook wat veilige tips voor in het verkeer o.a.:Stoeprand,stop! en goed kijken nl.: links,rechts,links,...vooraleer over te steken! Groetjes uit K6!!!!
K6,Verkeer!Ter land,ter zee en in de lucht!!

donderdag 12 september 2013

Samen met mijn vriendjes verken ik de school en de schoolomgeving!

Deze week gingen we veel op stap. We wilden heel graag- samen met onze klasgenootjes-onze school en de schoolomgeving gaan verkennen.In onze eigen school gingen we een bezoekje brengen aan elke klas en probeerden we met schaduwpictogrammen hun juiste klasbordje te vinden. Uit de school gingen we sporten in de sporthal en werden we verdeeld over de families. Vrijdag brachten we een bezoekje aan onze vriendjes van vorig jaar,die nu in het eerste leerjaar zitten.We leerden zo de juffen ,de school en het speeltuig op de speelplaats wat beter kennen! Kijk zelf maar...!!!!
K6,Samen met mijn vriendjes verken ik de school en de schoolomgeving!

vrijdag 6 september 2013

Eerste schoolweek!

De eerste week in mijn klas, hier zie je al hoe leuk het was!! Veel kijkplezier!!!
K6,Eerste schoolweek!